Grace McRae-Okine

Trebuie doar mult timp pentru a verifica cele mai recente articole din lista dvs. de lucru în această vară. Dacă doriți să profitați din plin de ultimele zile de vară din Vancouver, nu căutați decât acest ghid la îndemână! [Credit Foto: iStock / Zennie] Cucerească Grouse Grind

Tu tu și colegii tăi a promis, sora ta și cel mai bun prieten ca te duci sus roda cel puțin o dată în acest an, și există încă mult timp pentru a face acest lucru! Traseul este deschis doar din primăvară până în toamnă, fără o dată definitivă de închidere, dar prevenirea este mai bine decât vindecarea atunci când vă planificați excursia pe "Starea Mamei Naturale".

Umeziti

Nu conteaza daca vreti sa faceti un bronz, sa faceti exercitii fizice sau sa faceti poze, multe plaje din Vancouver nu vor ramane insorite si calde mult timp. Vă recomandăm să mergeți la Kits Beach pentru o zi de distracție de familie, îmbarcarea unui caiac sau canoe la Deep Cove Beach sau mers pe jos până la UBC într-o duminică deosebit de caldă din septembrie. pentru a bronza ultima dată la Wreck Beach (haine opționale - și nu uitați de protecție solară!).

Participați la un concert în aer liber

Atunci când vremea este plăcută, Vancouverites nu poate ajuta decât să meargă să participe la concerte și festivaluri care au loc în piețe publice, pe malul apei, în parcuri și în natură. Încă mai aveți timp să ascultați muzică în aer liber - să participați la concertele Summer Nights de la PNE, cu trupe precum Mama și B-52. Pe 2 septembrie, a se vedea pop-rock-ul regal Spoon la Malkin Bowl sau trupa folk rock Fleet Foxes, care va juca la Malkin Bowl pe 13 septembrie.

Faceți un tur al PNE

Câteva lucruri sunt la fel de "Vancouver" ca vizită tradițională la PNE (Expoziția Națională din Pacific), care se desfășoară în perioada 19 august - 4 septembrie. Sfârșitul neoficial al verii coincide cu închiderea BCN, așa scrie în calendarul dvs. acum pentru a se asigura că nu pierdeți toate jocurile senzații tari, produse alimentare carnaval, ambarcațiunile de bere, de carnaval, concerte și multe altele.

Spuneți adio lui Deck Season

Deși nu sunt numeroase, terasele din Vancouver au multe de oferit. Nu ratați șansa de a petrece o seară pe terasa uimitoare pe acoperiș a lui Vij sau vă puteți alătura colegilor pentru o "oră fericită" la Cactus Club din Cărbunelui Harbour. Grăbește-te; timpul se scurge!Dă-te de orașWeekend-ul lung al Zilei Muncii, care marchează începutul lunii septembrie, este momentul perfect pentru a ieși din oraș pentru o evadare în week-end. Bowen Island este la numai 20 minute cu feribotul de la terminalul de la Horseshoe Bay în West Vancouver, Valea Okanagan, amplasat la doar câteva ore de la Vancouver, este o destinație de clasă mondială pentru iubitorii de vin, și nimic nu bate o plimbare pe plajă sau surf în Tofino.